Леонардо ди Каприо – най-скъпоплатеният актьор в Холивуд

Американската звезда Леонардо ди Каприо оглави класацията, изготвена от сп. „Форбс”, на най-скъпоплатените актьори в Холивуд за изминалата една година. В периода между май на 2010 г. и същия месец на 2011 г. Ди Каприо е натрупал пр

2011-08-02 13:01:00
Леонардо ди Каприо – най-скъпоплатеният актьор в Холивуд
Американската звезда Леонардо ди Каприо оглави класацията, изготвена от сп. „Форбс”, на най-скъпоплатените актьори в Холивуд за изминалата една година.

В периода между май на 2010 г. и същия месец на 2011 г. Ди Каприо е натрупал приходи в размер на 77 милиона долара – главно от участията му в „Злокобен остров” на Мартин Скорсезе и „Генезис”.

На второ място в класацията на най-скъпоплатените актьори в Холивуд е поставен Джони Деп с печалби в размер на 50 милиона долара – за ролята му на Джак Спароу в „Карибски пирати: В непознати води”.

Третата позиция е отредена на Адам Сандлър, натрупал 40 милиона долара, главно от участието си в комедията „Жена на заем”.

Челната петица на класацията на най-скъпоплатените холивудски актьори за изминалата година се допълва от Уил Смит (36 милиона долара) и Том Ханкс (35 милиона долара).
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия